Algemene voorwaarden Anna Emma sieraden

Inhoudsopgave:

Artikel   1   Identiteit van de ondernemer

Artikel   2   Toepasselijkheid

Artikel   3   Overeenkomsten

Artikel   4   Prijzen

Artikel   5   Artikelen

Artikel   6   Betalingen

Artikel   7   Levering

Artikel   8   Ruilen of retourneren

Artikel   9   Eigendomsvoorbehoud

Artikel  10   Aansprakelijkheid

Artikel  11   Copyright 

 

Artikel 1. Identiteit van de ondernemer

Www.annaemma.nl, verder te noemen Anna Emma is een webwinkel met sieraden.

Telefoonstraat 13, 5038DL in Tilburg (geen bezoekadres)

Mail; info@annaemma.nl
WhatsApp; 0620622074 (ma-vrij, 09.00 - 17.00 uur)

Kvk; 73956120

Artikel 2. Toepasselijkheid 

2.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten gesloten met gebruikmaking van de website www.annaemma.nl, zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. 
2.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling geschiedt onder aanvaarding van de toepasselijkheid van deze voorwaarden.

Artikel 3. Overeenkomsten 
Een overeenkomst komt tot stand na acceptatie van de bestelling van een klant door Anna Emma. Anna Emma kan bestellingen weigeren of aanvullende informatie opvragen. Als een bestelling niet wordt geaccepteerd, wordt dit onder vermelding van de reden aan de klant medegedeeld.

Artikel 4. Prijzen 
4.1 De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro’s inclusief BTW.
4.2 Anna Emma kan niet verantwoordelijk worden gehouden indien prijsvermeldingen overduidelijk onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van invoer-, zet- of drukfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Artikel 5. Artikelen

De gebruikte afbeeldingen zijn ter illustratie, de kleur van de geleverde artikelen kan afwijken.

Artikel 6. Betalingen 
6.1 Na het plaatsen van een bestelling en betaling daarvan ontvangt de klant direct een bevestiging per e-mail. 
6.2 Betaling geschiedt altijd vooraf.

Artikel 7. Levering 
7.1 Anna Emma streeft ernaar om bestellingen gedaan voor 15.00 uur nog dezelfde (werk)dag te verzenden. Hiertoe is Anna Emma echter niet verplicht. 
7.2 De uiterste verzendtermijn is 3 werkdagen na ontvangst van de betaling, vertragingen en/of hieruit voorvloeiende kosten kunnen niet aan Anna Emma worden toegerekend. 
7.3 Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk 3 dagen nadat de bestelling is geplaatst bericht. 
7.4 Adressering gaat op basis van de door de klant ingevoerde gegevens. Indien de gegevens door de klant niet juist zijn ingegeven, is Anna Emma niet aansprakelijk voor verkeerd bezorgde bestellingen. 

Artikel 8. Ruilen of retourneren
8.1 Het ruilen en/of retourneren van oorbellen is om hygiënische redenen niet mogelijk.
8.2 Voor retourneringen gelden de volgende voorwaarden:
a. Na bezorging van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om aan te geven dat u wilt retourneren. U dient binnen deze 14 dagen uw bestelling dan ook terug te sturen.
b. De goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. ongedragen en onbeschadigd, zat er bij levering een aangehecht prijskaartje aan dan mag dit niet verwijderd zijn en de goederen dienen in de originele verpakking te zitten. Door Anna Emma bijgeleverde presentjes dienen ook geretourneerd te worden en een evt. gegeven kortingscode komt te vervallen.
c. Indien u goederen wilt retourneren, dient u dit vooraf per e-mail kenbaar te maken via info@annaemma.nl. Niet aangemelde retouren accepteren wij niet.
d. De kosten van de retourzending zijn voor de koper. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden.
e. Bij een correct uitgevoerde retour zal het aankoopbedrag (exclusief de oorspronkelijke leveringskosten) binnen 3 dagen na ontvangst aan u overgemaakt worden.
f. Voor de terugbetaling wordt gebruik gemaakt van hetzelde betaalmiddel als dat de klant heeft gebruikt bij de aankoop.
g. De terugbetaling is kosteloos voor de klant.

Artikel 9. Eigendomsvoorbehoud

Eigendom van de geleverde artikelen gaat pas over, als de klant al hetgeen de klant op grond van de ter zake van de geleverde producten gesloten overeenkomst(en) aan Anna Emma is verschuldigd is, heeft voldaan.

Artikel 10. Aansprakelijkheid
Anna Emma is niet aansprakelijk voor een gebrek of schade aan uw bestelling ontstaan als gevolg van oneigenlijk gebruik. Ook is Anna Emma niet aansprakelijk voor schade of vertragingen ontstaan tijdens de verzending of het kwijtraken van de bestelling tijdens de verzending.

Artikel 11. Copyright

Op alle informatie op deze site berust auteursrecht, ofwel van Anna Emma, ofwel van derden. Het is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Anna Emma informatie, foto`s etc. van deze site te kopiëren, te verspreiden of anderszins in welke vorm dan ook.

 

© 2018 - 2022 AnnaEmma.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel